ONZE AANPAK

Na het ontvangen van de opdracht gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Wij werken heel precies en gaan zorgzaam met uw eigendommen om. Binnen VO Glas heeft klantvriendelijkheid en service de hoogste prioriteit.

Dat kunt u niet alleen zien aan de hoogwaardige glasproducten maar ook de vakkundige afwerking. Wij werken volgens de glasnorm met de beste producten. Natuurlijk zetten wij de nieuwe glaslatten even netjes in de grondverf. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent! Richting onze klanten zijn wij glashelder en ijzersterk in onze communicatie.

DE MOGELIJKHEDEN

Binnen no-time voorzien wij uw woning van isolatieglas. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle glasprojecten binnen- en buitenshuis. Van een glazen winkelpui in uw bedrijfspand tot aan een glazen achterwand in de keuken bij u thuis. Kortom u kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van glas.

In de regio Zuid-Holland werken wij nauw samen met diverse partners. Hierdoor kunnen wij uw wensen binnen korte tijd realiseren zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP